INFO & RULES   

 

Uzavíráme s amatérskými a profesionálními zápasníky

Muay Thai, K-1 Kickboxig, Box a Kyokushin Karate

tyto smlouvy:

1. GPA Contract - Jednorázová smlouva na určitý účel, podle seznamu služeb

    poskytovaný GLADIATOR PROMOTION

2. GPB Contract - Výhradní zastoupení zápasníka pro všechny státy EU

3. GPC Contract - Výhradní zastoupení zápasníka pro USA a KANADU

4. GPD Contract - Výhradní zastoupení pro všechny státy ASIE

5. GPE Contract - Výhradní zastoupení pro všechny stýty Blízký Východ a Perský záliv

6. GPF Contract - Výhradní zastoupení pro všechny členy asociace WMF

7. GPG Contract - Výhradní azstoupení pro všechny členy asociace WFMC

8. GPH Contract - Výhradní zastoupení pro všechny státy Jižní a Latinské  Ameriky

 

 

Ceník služeb GLADIATOR PROMOTION (GP)

1. Projednání žádosti o registraci - podpis kontraktu mezi GP a klientem           100 eur       (platba před projednání žádosti)

2. Provedení registrace a podpis smlouvy mezi GP a klientem                           500 eur       (platba po podpisu smlouvy)

3. Vyhledání sponzora pro financování sportovní kariéry na dobu 1 roku v EU     5000 eur        (platba po podpisu kontraktu se sponzorem, 10% záloha hrazená kleintem)           

4. Vyhledání sponzora pro financování sportovní kariéry na dobu 1 roku v Asie   3000 eur        (platba po podpisu kontraktu se sponzorem, 10% záloha hrazená klientem)

5. Vyhledání sponzora pro financování sportovní kariéry na dobu 1 roku v USA   5000 eur        (platba po podpisu kontraktu se sponzorem, 10% záloha hrazená klientem)

6. Vyhledání sponzora pro financování sportovní kariéry na dobu 1 roku v Afrika 7000 eur        (platba po podpisu kontraktu se sponzorem, 10% záloha hrazená klientem)

7. Vyhledání sponzora pro financování sportovní kariéry na dobu 1 roku v Thajsko   10000 eur        (platba po podpisu kontraktu se sponzorem, 10% záloha hrazená klientem)

8. Vyhledání sponzora pro financování sportovní kariéry na dobu 1 roku v Rusko   3000 eur        (platba po podpisu kontraktu se sponzorem, 10% záloha hrazená klientem)

9. Vyhledání sponzora pro financování sportovní kariéry na dobu 1 roku v Jižní Amerika   3000 eur        (platba po podpisu kontraktu se sponzorem, 10% záloha hrazená klientem)

10. Vyhledání sponzora pro financování sportovní kariéry na dobu 1 roku v ČR   2000 eur        (platba po podpisu kontraktu se sponzorem, 10% záloha hrazená klientem)

11. Příprava a účast klienta na sportovní zápase s jeho soupeřem (duel)           2000 eur        (platba po podpisu kontraktu se sponzorem, 10% záloha hrazená klientem)

12. Příprava a účast klienta na semináři organizovaný ve prospěch jeho sportovní kariéry 1 000 eur (platba po podpisu kontraktu se sponzorem, 10% záloha hrazená klientem)    

13. Příprava a účast klienta na sportovním turnaji organizovaný jinou sportovní asociací  1 000 eur (platba po podpisu kontraktu se sponzorem, 10% záloha hrazená klientem)

14. Příprava a účast klienta na tréninkovým kempu ve prospěch sportovní kariéry  1 000 eur (platba po podpisu kontraktu se sponzorem, 10% záloha hrazená klientem)

 

Výše uvedené kontrakty jsou platně pouze 1 rok. Každý kontrakt je registrován u mezinárodních asociací:

WFMC , WKTU, WMF, IK&MMAF.

Contact Us