SPORTNETH

PROJEKT SPORTNETH                                              

je projektem jak financovat  činnost sportovních klubů a asociací, prostřednictvím dlouhodobé spolupráce mezi firmami, sportovní asociací a její členskou základnou. . Tak, aby firma neměla  pocit , že tato spolupráce je  sponsoring  a  pouze neadresná reklama bez viditelného dosahu na zvýšení obratu prodeje jeho zboží nebo služeb.

sportneth.own.cz/sportneth.html

Obecný popis funkčnosti SPORTNETH:

Uživatelé:

A, Obchodník-sponzor

B, Provozovatel terminal SPORTNETH

C, SPORTOVNÍ ASOCIACE

D, Sportovní klub, člen sportovní asociace

E, Držitele slevové karty-člen sportovního klubu nebo jiný Obchodník-sponzor

 

sportneth.own.cz/sportneth.html

Systém SPORTNETH  motivuje členskou základnu sportovní asociace k vytváření sitě vlastních Obchodníků-sponzorů,  protože pokud jejich členové budou u těchto Obchodníků- sponzorů nakupovat a využívat služby, bude jejich sportovní klub,  zpětně dostávat finanční podíl  z  těchto nákupů.  Přičemž bude , ale dostávat tyto fiannční dotace v rámci využívání SPORTNETH, všech členských klubů sportovní asociace.

Systém SPORTNETH, ale motivuje I samotné Obchodníky-sponzory, protože čím větší slevu v rámci  SPORTNETH  poskytne držitelům karty, tím více u něj pak budou členové sportovní asociace nakupovat.  A to zejména u obchodování prostřednictví firemních E-shopů.

Zároveň pak Obchodník-sponzor je oprávěn využívat dle písemné dohody  tzv. Reklamní balíček,  ve kterým je uvedeno ,kdy a kde bude jeho jméno firmy nebo firemní logo používáno v rámci sportovní turnajů, seminářů, tréninků a další sportovní činnosti asociace a sportovních klubů. Jak v tuzemsku tak I v zahraničí.  Bez toho, že by za tuto reklamu a marketing platil další finanční prostředky.

Manažéry sportovní asociace pak motivuje to, aby vyhledávali potencionální Obchodníky-sponzory, mezi již vybudovanými obchodními vztahy firem nebo hledali pro ně nové potenciální odběratelé. Tak, aby systém  SPORTNETH využívali Obchodníci-sponzoři pro vzájemné obchodní vztahy.

 

sportneth.own.cz/sportneth.html