HEULOS NIGHT of HIGHLANDER

30/06/2014 20:35

Na první galavečer bojových sportů v na Vysočině pod otevřeným nebem - Letním kině v Jihlavě, přijeli zápasníci ze Slovenska a České republiky. Zápasníci z Ghany i přes veškeré úsilí nedostali 5 dní před konáním viza, madarský, malajský a francouzský zápasník se omluvil z důvodu zranění. Díky přátelům z jiných sportovních asociací jsme nakonec obsadili 5 zápasů.

Bohužel i přes vysoké náklady na marketing a reklamu se nepodařilo oslovit tolik diváků, abychom mohli být spokojeni jako před dvěma roky v Havlíčkovým Brodě. Po několika dnech se ukáže kde jsme udělali chybu. Co je podstatné, že se nám podařilo takový sportovní turnaj vůbec uspořádat a zorganizovat. Známé česko přísloví kdo nic nedělá nic nezkazí, totiž mnozí chápou opačně než je myšleno. "NEŽ BY ZE MĚ MĚLI VŠICHNI SRANDU, TO RADĚJI DĚLAT NIC NEBUDU A NIC NEZKAZÍM" je pravděpodobně heslo těchto lidí, kteří dnes s nás mají "SRANDU" jak už jsme slyšeli po 24 hodinách od ukončení akce.

Naše asociace a řekněme i já Zdenek VIDOCQUE jako představitel WFMC CZECH ASSOCIATION se za snahu o zorganizování akce nestydíme a nestydím a jenom díky mým přátelům jak z Jihlavy a jiných míst v České republice se nám to podařilo. Pokud se nám tedy někdo směje a dělá si z nás srandu, pak mu doporučuji to zkusit sám, možná mu pak spadne brada, až zjistí co vše musí udělat, aby se vůbec dostal tam kde my !!! No a pokud by snad někdo měl pocit, že jiní to a to zejména v Jihlavěa Havlíčkovým Brodě, umí lépe, pak prosím , aby si to zkusili taky - upozornuji , aby to zkusili bez dotací od města nebo kraje. S dotacemi to umí kde kdo. S podivem, že i s dotacemi to , ale nikdo ještě na Vysočině nezkusil. Ostatně s milým úsměvem se budeme ptát proč tomu tak je a to zejména těch kdo dotace pro náš sport schvalují. Třeba pak nebude už pro srandu !