GLADIATOR PROMOTION

06/04/2014 11:03

GLADIATOR PROMOTION

jsme nezávislým zástupcem-promoterem profesionálních a amatérských zápasníků Muay Thai, K-1 Kickboxing,

MMA, Box. Zastupujeme v České republice tři mezinárodní sportovní asociace:

WFMC - World Fight and Martil Arts Council (sídlo v Německu)

WKTU - World Kick and Thai Boxing Union (sídlo v USA)

WMF - World Muay Thai Federation (sídlo v Thajsku)

Vážení přátelé.
Gladiátor Promotion je zcela profesionální agentůra, součást WFMC CZECH ASSOCIATION, která zastupuje již nyní několik profesionálních a amatérských zápasníků Thai boxu (Muay Thai) K-1 Kickboxu a Boxu. Abychom si mohli se mohli prezentovat jako profesionální agentůra, musíme odvádět i profesionální práci pro naše klienty-zápasníky. Stejné kriteria, ale musíme potom požadovat po našich partnerech a i klientech.
Stalo se nejen v ČEské republice, ale obecně v celém světě zvykem, že středobode veškerého dění kolem bojových sportů (kromě boxu) je samotný zápasník. To je samozřejmě v pořádku, ale jen do doby, než s takových zápasníků bude vychován někdo , kdo se první ptá kdo mu zaplatí cestu na zápas, hotel a kolik on dostane pokud vyhraje nebo dokonce prohraje.
Gladiator Promotion pracovaje jinak.
1. Hledáme ty zápasníky, kteří se chtějí svým sportem živit. Ne ty , kteří chodí do práce jako dělníci, studenti nebo manažéři a po práci trénují. Samozřejmě pak budou oni naše požadavky považovat za nereálné nebo snad "neuvěřitelné". Zápasník , který se svým sportem živí-profesionál, je ve stejné pozici jako například dělník-zedník, který musí plnit podmínky svého zaměstnavatele nebo toho kdo mu dá práci-zakázku. Musí nejdříve svou práci odvést, musí do své práce nejdříve investovat vlastní prostředky , aby práci-zakázku mohl provést a potom za ní dostane zaplaceno.
2. Pokud máme podepsaný kontrakt s našim klientem-zápasníkem. Pak jeho práce je trénovat a zápasit. Nestarat se o sponzory, nestarat se o tréninkové prostory, nestarat se o sportovní vybavení a nestarat, se o sportovní kariéru a hlavně nemít obavu co bude on dělat až sportovní kariéru ukončí.
O to vše se musíme zajímat my GLADIATOR PROMOTION a jsme po podopisu kontraktu za toto odpovědní a financujeme tuto odpovědnost z naší práce.
Jsme přesvědčení, že profesionální spolupráce mezi promotérem a zápasníkem musí být oboustranná, nemůže být , ale taková, aby promotér byl pouze zprostředkovatel, tak jak je tomu dnes a zápasník a jeho sportovní klub včetně trenéra je tím nejduležitějším. Není tomu tak ani v boxu, ani v hokeji nebo fotbalu. Velice si vážíme dosavadní práce trenérů, majitelů klubů nebo představitelů sportovních asociací, protože bez nich by ani v České republice ani jinde ve světě nebyl náš sport na dobré úrovni jako je dnes. Je však nepřípustné , aby ti kdo chtějí být profesionální sportovci, živit se tím co nejlépe umí, si sami hledali sponzory, chodili do práce a museli se starat o to co budou dělat pokud se zraní nebo ukončí kariéru. A to si myslíme, že je to co napříkald v České republice není. Nabízíme proto spolupráci, naše kontakty v zahraničí a způsob a zkušenosti jak zajistit v zahraničí financování a profesionální sportovní kariéru komukoliv kdo to myslí vážně.

 

 

Contact Us