GLADIATOR PROMOTION v LANNA GYM

04/04/2014 16:26

Jako představitel třech mezinárodních asociací WKTU, WFMC a WMF v ČR a majitel GLADIATOR PROMOTION, která zastupuje profesionální a amatérské zápasníky Thai boxu a K-1 Kickboxu , jsem dnes navštívil na pozvání český klub bojových sportů LANNA GYM.
A byl jsme překvapen a zaplať pán Bůh, jsem si poopravil názor na úroveň tréninků a úroveň trenérů.
1. Příjemné překvapení bylo to, že trenér měl na tváři stopy po kvalitním sparingu (nebo zápasu? nevím ¨, neptal jsem se). Jak je vidět jsou i sportovní kluby v ČR, které nemají obtloustlé a zadýchané trenéry, opásané všelijakými cinkrlátkami a kteří naposledy dostali pořádnou ránu do hlavy před 15 lety. Ostatně na trenérovi Lanna Gym bylo vidět i v pohybu , že je především bojovník ne jen teoretický kecal.
2. 120 min trénink s minimem přestávek byl taktéž pro mě příjemným překvapením a rozhodně to bylo vidět i na kondici všech zápasníků.
3. Nevíce mě , ale překvapila úroveň zápasníků, označených trenérem jako "céčkaři",kteří již asi budou "béčkaři". Je vidět, že Lanna Gym může kdykoliv konkurovat mnoha klubům v Evropě, ale i podle mých zkušeností klubům v zámoří nebo Asii. Pokud jejich "céčkaři" by se sešli s bojovníky "LANNA GYMU na nějakém klubovém zápasu, nevsadil bych si automaticky na thajsce jenom proto , že to jsou thajci.
Vřele doporučuji všem ostatním "céčkařům a béčkařům, zejména z klubů okresních měst, aby se jeli podívat do LANNA GYMU na jejich trénink, sparing a technickou úroveň (mají tam pro sledování pěkný balkón) a možná pak nebudou chodit po městě jako Ong bakové a začnou opět u základů Muay Thai nebo K-1. Ono vyholit si hlavu a nafouknout bicepsi bohužel nestačí.
Viděl jsem taktéž sparing právě těchto "céčkařů" s Petrem Vondráčkem. Samozřejmě "jel" asi na 20% a slova některých jeho sparingpartnerů "Do prdele ten mi dal" hovoří za vše, já ale právě na těch okresních městěch slyším pořád dokola jednu výmluvu " Nejdříve musím mít soupeře na stejné úrovni, pak teprve si můžu zaboxovat s někým o 3. třídy lepším" Zajímálo by mě, kolik přijde jihlavských nebo havlíčkobrodských thaiboxerů a kickboxerů právě na takový sparing s Petrem? Možná pak asi zjistí až by jim hlava lítala od ramene k rameni o čem takový trénink vlastně je.Tedy pokud přijdou.

 

As a representative of three international associations WKTU , a WMF WFMC in the Czech Republic and the owner GLADIATOR PROMOTION, which represents professional and amateur wrestler Thai boxing and K-1 Kickboxing , today I visited at the invitation of Czech Martial Arts LANNA GYM .
And we were surprised and thank God , I corrected opinion on the level of training and level coaches.
First: A pleasant surprise was that the coach had to face traces of quality sparring (or match? ¨ I do not know , I did not ask ) . As you can see there are sports clubs in the Czech Republic that have plump and panting coaches, belted and all sorts of cinkrlátkami who recently got a punch in the head 15 years ago. Indeed, the coach Lanna Gym was seen in motion, it is primarily a fighter not only theoretical windbag .
Second:  120 min workout with minimal breaks was also a pleasant surprise for me and it was definitely seen to fit all wrestlers.
3rd:  Most commented to me, but surprised at the level wrestlers , coach labeled as " céčkaři " who have been around will " B-class " . It is seen that Lanna Gym can always compete with many clubs in Europe , but in my experience overseas clubs or Asia. If their "C-class " would be met with combatants " LANNA Gym at some club matches , I would not bet on thajsce automatically just because they are Thais .
Highly recommend to all others " C-class or B-class , especially from clubs district towns, went to look in LANNA Gym in their training , sparring and technical level (they have a nice balcony for watching ) and maybe then they will not walk around the city and as Ong Bak start again at the foundations of Muay Thai and K -1. Ono shave his head and inflate biceps unfortunately not enough.
I saw also sparing just these " céčkařů " with Peter Vondracek . Of course "rode " about 20 % and the words of some of his sparring partners "Fuck that gave me " speaks for itself , but I just at the district town to hear over and over again one excuse "First I have to have the opponent at the same level , then only I can behind boxes someone with a 3rd class better , "I wonder how many will come Jihlava or Havlíčkův Brod thaiboxerů a kickboxer for just such sparing with Peter ? Maybe then they will find out about them flew head from shoulder to shoulder what such training actually je.If as they come .

Topic: GLADIATOR PROMOTION v LANNA GYM

No comments found.

New comment